2010. május 13., csütörtök

Szeretek gyöngyöt szőni...

... de általában mások is "megkívánják" a kreálmányaimat, én meg mindig mindent odaadok... De ezt nem! Ez akkor is a sajátom marad! Pedig kérték már kislányok az óvodából, a párom unokahúgai, a kasszásnéni a boltban... Olyan nehéz nemet mondani, de eldöntöttem, hogy ezt minden körülmények között megtartom. Eddig sikerült, már több, mint 2 éve :)







Egyébként miliméterpapíron terveztem meg a mintát tűhegyű színes filctollak segítségével, szerintem így a legegyszerűbb. És amire a legbüszkébb vagyok: a párom fűzött belőle 2 sort! Igaz, kb. fél órájába telt, de olyan kis ügyes, hogy a hatalmas férfikezeivel képes volt ilyen szöszmötölős munkára :) Bele is izzadt rendesen :D

Amúgy ennek a karkötőnek már egy utódja is van kék-fekete színkombinációban, ami a Meskán csücsül leendő gazdájára várva, és már el kis képzeltem a következőt, de ahhoz még be kell szereznem a tökéletes árnyalatú gyöngyöt. Nem egyszerű feladat.

4 megjegyzés:

  1. De jó, hogy ide találtam Hozzád. Szépek a munkáid. Régebben én is szőttem gyöngyöt, lehet újra kellene. :)

    Ha van kedved, nézz be hozzám! :)

    Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Szia Cserfescsillag, örülök, hogy itt vagy :)
    Mindjárt én is bekukkantok hozzád, ami pedig az újrakezdést illeti, hajrá! Én most vettem Norita gyöngyös boltjában ( http://www.meska.hu/Shop/index/3149 ) szövésmintát, már alig várom, hogy nekikezdjek :)

    VálaszTörlés
  3. Meg is nézem mindjárt!

    Most kedvem lenne hozzá, viszont szinte minden nap dolgozom, így az idővel kicsit hadilábon állok. De hát éjszaka is van. :)

    VálaszTörlés
  4. :D Azért néha aludni is kell!
    Annak meg gondolom örülsz, hogy végre van munkád :) Mégegyszer grat hozzá :)

    VálaszTörlés