2010. május 25., kedd

Csupaszín karkötők átutazóban


Van néhány dolog az életemben, ami nem tart sokáig. Egyeseket nagyon bánok, másokat kevésbé, és van egy kis kupac, amit egyáltalán nem. Ők a csupaszín karkötők. Azért nincs hosszú Monával-élésük, mert épphogy elkészülnek, kettőt-hármat forgatok rajtuk, modellt állnak néhány percig az optika előtt, egy kicsit még a szekrényem polcára is beülnek a többi kreációm közé, aztán huss! Elhagynak. Elcserélődnek egyéb javakért. Legtöbbjük a világot porba döntő bankókért, mások mindenféle amatőr művészek alkotásaiért, és olyanok is akadnak, akik néhány pusziért. Bánjam? A legkevésbé sem :)
Szerencsére van Egy, aki engem válaszott. Egy, aki 3 évvel ezelőtt született, Egy, akit mások lenézően csak prototípusnak neveznének, de Ő más. Neki lelke van. Ő az enyém. Kicsit kezdetleges, kicsit kopott, kicsit savanyú, de az enyém :) És szeretem. Nem jobban, mint Anyut, Öcsit, vagy a Mókuskámat, de azért szeretem.
A képen egyik leszármazottja, Cserfes Csilla feszít büszkén, aki mostmár Zsuzsa napjait szépíti, remélem még nagyon-nagyon sokáig.

7 megjegyzés:

  1. annyira jók ezek a színes karkötők :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, aranyos darab, nem csoda, ha egy van neked is, a többi meg gyorsan gazdára talál, de biztos az új gazdiknál is nagyon boldogok. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is remélem, hogy azok :)
    Különben az a legjobb ezekben a karkötőkben, hogy baromira egyszerűek, de piszok jól mutatnak, és még a legunalmasabb göncöt is feldobják. Annak idején egy zenei fesztivál kézműves részlegén láttam hasonlót, és onnan loptam az ötletet. Azóta "gyártom" a kis színeseket :)

    VálaszTörlés
  4. A neve majdnem egyezik a blog-nevemmel! :)

    Vidám, kedves darab. Tetszik!

    VálaszTörlés
  5. jééééééééééééééééééééé téényleg!!!! ha tudnád mennyit filóztam, hogy miért is olyan ismerős nekem ez a név :D na hogy ez most mekkorát koppant :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépek a csupaszín karkötőid! Én először nem is CSUPASZÍN-nek, hanem CSUPASZÍV-nek olvastam, képzeld... :D:D:D És az is illene rájuk!!
    Igazi csajos nyári darabok. :)

    VálaszTörlés
  7. Ez cuki :D

    Egyébként kezdek kifogyni az ötletekből - már ami a karkötők névválasztását illetni, szóval ha van valami jó ötletetek, azt szeretettel várom!
    Ami már volt: Cserfes Csilla, Vidám Vilma, Makrancos Marilla (ezt egy barátnőm találta ki), Táncos Tilda, Borzas Dorka, Kócos Kinga, és a következő Morcos Mirza lesz :)

    VálaszTörlés